Zoveel meer

  Een buffet met luxe tapas. Bijpassende wijnen. Een feesttent. De complete aankleding daarvan. In loungestijl bijvoorbeeld of aan de hand van een thema. Muziek. Live Cooking. Een barbecue in je achtertuin of toepasselijke hapjes en drankjes op je babyshower, een receptie, Walking Diner of …inderdaad; koude vlees,- of visschotels voor op je verjaardagsfeest.

  Party Service & Catering Timmy’s doet het allemaal en nog zoveel meer.

  “Klanten mogen met wat voor idee dan ook bij ons aankomen. Daag ons maar uit!’, aldus Mark en Daniëlle de Graauw van Party Service & Catering Timmy’s “Je kunt het zo mooi en gek maken als je zelf wilt. En mocht het niet haalbaar zijn, bijvoorbeeld door het te besteden budget, wordt dat ook heel eerlijk aangegeven en zoeken we naar een goede oplossing voor uw feest of partij.”

  ALLES MOGELIJK

  In principe is dus alles mogelijk. Van verzorgde luxe tot een eenvoudig satébuffet dat wordt bezorgd. Of het nu is voor een bescheiden communiefeest, vereniging of een groots evenement tot 700 personen.

  “Enige tijd geleden bestond een bedrijf in de aanneemsector 40 jaar. Hiervoor bouwden we in een grote loods een geweldige ambiance, compleet ingericht in de bedrijfsstijl.

  Live pizza bakken, voor de kinderen poffertjes bakken, Chocolade fontein. Compleet verzorgd van A tot Z. De gasten waren superenthousiast

  TROUWEN

  Denkt u aan trouwen of een andere bijzondere gelegenheid ? Neem eens een kijkje bij hotel – restaurant Timmy’s Eethuys, want deze unieke locatie in Raamsdonksveer is echt tot 80 personen de moeite waard!

  SCHERPE PRIJZEN & PERSOONLIJK CONTACT

  De scherpe prijzen en het persoonlijk contact maken het plaatje van allround Party Service & Catering Timmy’s compleet. Mark en Daniëlle zijn uw vaste aanspreekpunt en zijn ook altijd van de partij, ook tijdens het brengen van uw bestelling.

  Party Service & Catering Timmy’s Eethuys

  Prins Bernhardstraat 6

  4941 GH Raamsdonksveer

  Tel. 0162-512570

  info@timmys.nl

  www.timmys.nl