Hotel Biesbosch

  hotel BiesboschHotel Biesbosch = Hotel Heere. Zoekt u een hotel in de Biesbosch? Ga sfeervol genieten in de prachtige natuur van Brabant in hotel Heere. Midden in het hart van Brabant vindt u dit prachtige hotel. Bij het inrichten van het interieur is werkelijk aan elk detail gedacht. Vanwege de ligging van hotel Heere is er genoeg te doen om langer in een hotel Biesbosch te verblijven.

  Op slechts 10 minuten rijden staat u midden in de Biesbosch, Drimmelen. In deze waterrijke omgeving kan u beginnen aan uw ontdekkingsreis door de natuur. Maak een wandeling door dit prachtige natuurgebied of laat u rondvaren door één van de rederijen uit de buurt. Geniet van alles wat met de natuur en recreatie te maken heeft en keer na een lange dag terug in ons hotel.

  Bezoek verschillende bezienswaardigheden in de buurt

  In de omgeving van hotel Heere is altijd wel iets te doen. Wilt u bijvoorbeeld graag met het gezin een dagje naar de Efteling? Op slechts 15 minuten rijden ligt de Efteling. Of wat dacht u van een bezoek aan het Beekse Bergen Safaripark? Binnen een half uur kan u een safaritocht maken tussen de wilde dieren.

  Of maak een wandeling door de prachtige Loonse & Drunense Duinen. Door een wandeling in de natuur komt u even helemaal tot rust. Uiteraard kan u uzelf na afloop laten verwennen in ons prachtige hotel. Een hotel in de Biesbosch waarbij de Brabantse gastvrijheid nog hoog in het vaandel staat.

  Reserveer direct!

  Hotel Biesbosch – Extra genieten na afloop

  Na een drukke dag in de Efteling of een prachtige wandeling door de Biesbosch is het fijn om even tot rust te komen. Wij zorgen ervoor dat u tijdens uw verblijf in ons hotel volledig in de watten gelegd wordt. Naast de attracties in de buurt hebben wij onze eigen attractie.

  Bezoek bijvoorbeeld onze unieke 3D diner in Tim’s Kitchen. In het restaurant wordt er gebruik gemaakt van verse streekproducten uit de buurt. Elke keer kan u opnieuw genieten van een seizoensgebonden kaart. Met een 3D diner op locatie komt uw bord ook nog eens echt tot leven. Met vrolijke 3D animaties wordt het extra leuk om uit eten te gaan. Jong en oud geniet van deze smaakvolle attractie.

  Begin de dag goed met een ontbijt bij Hotel Biesbosch

  Een goed begin van de dag is belangrijk, helemaal als u een hoop activiteiten op de planning heeft staan. In een hotel in de Biesbosch kan u de dag goed beginnen met een sfeervol ontbijt. Het ontbijt staat in het teken van lokale streekproducten en werkelijk alles wordt vers bereid.

  U heeft de ruime keuze uit verschillende belegsoorten en lekkernijen. Is het mooi weer buiten? Uiteraard kan u de dag beginnen met een ontbijt op het terras. U kan heerlijk van het zonnetje genieten, terwijl u onder het genot van een verse kop koffie wakker begint te worden. Wij kunnen ons slechtere manieren bedenken om de dag te beginnen!

  Start uw dag vanaf een hotel in de Biesbosch

  Uiteraard kunnen wij u helpen om uw weekendje weg zo leuk mogelijk in te richten. Via ons kan u bijvoorbeeld een paar fietsen huren. U kan zo zelf de natuur van de Biesbosch ontdekken op de fiets. Lijkt het u heerlijk om onderweg iets te gaan eten? Wij kunnen een lunchpakket voor u klaarmaken, zodat u niet eerst terug naar het hotel hoeft te gaan. U kan zo extra lang genieten van een mooie dag in de natuur. Bij terugkomst kan u weer even heerlijk tot rust komen in uw chique hotelkamer.

  Reserveer direct!