Hotel Drimmelen

  Hotel Drimmelen Biesbosch1Met een hotel in Drimmelen staat u aan de entree van Nationaal Park de Biesbosch. Vanaf Drimmelen kan u een boot huren en op ontdekkingstocht gaan door het moerasgebied van Nederland. Ondanks dat Drimmelen een klein dorp is heeft het een grote jachthaven met plezierboten.

  Met een overnachting in een hotel Drimmelen kan u iedere dag de prachtige natuur in het hart van Brabant beleven. Hotel Heere is een sfeervol hotel voor een overnachting bij Drimmelen. Dit sfeervolle hotel ligt op slechts 7 kilometer van de Biesbosch en het dorp. Via het hotel kan je zelfs fietsen huren en op de fiets naar het dorp fietsen.

  Maak mooie tochten in de omgeving

  In de omgeving van Drimmelen kan je prachtige tochten door de natuur maken. Dit kan op de fiets, maar vooral ook met de boot. De Biesbosch is een moerasgebied en een groot deel van het natuurpark is alleen vanaf het water te ontdekken. Met een fluisterboot kan je een speciale rondvaarttocht maken, zonder dat je last hebt van het hinderlijke geluid van de motor.

  Eventueel worden er vanuit de jachthaven ook excursies met de boot georganiseerd. Samen met een groep gaat u op pad door de Biesbosch en ontdekt u het natuurschoon vanaf het water. Gaat u liever fietsen of wandelen? Er zijn prachtige fietsroutes uitgelegd in de omgeving. Er is zoveel te ontdekken dat u wel een hotel Drimmelen nodig heeft om alles te zien. De ligging van hotel Heere is hiervoor gelukkig perfect.

  Reserveer direct!

  Hotel Drimmelen is snel geregeld

  Een hotel in Drimmelen is gelukkig zo geregeld met een overnachting in hotel Heere. Binnen 10 minuten staat u vanaf het hotel met de auto in het dorpje. U kan met gemak iedere dag doorbrengen in het dorpje of de natuur eromheen. Hotel Heere kan u zelfs helpen om uw dag compleet te maken.

  Wij regelen de fietsen, geven u tips voor onderweg en maken uw lunchpakket klaar. U hoeft zo niet meer te stoppen om ergens te eten en u kan smaakvol genieten van ons lunchpakket. U kan zo een mooi plekje in de natuur zoeken om uw lunch te nuttigen.

  Sfeervolle hotelkamers in hotel Heere (nabij Drimmelen)

  De omgeving van Hotel Heere is perfect voor uw plannen. Alleen u wilt wel een fijne plek om te overnachten. Gelukkig zit dit wel goed in Hotel Heere. Elke kamer is sfeervol ingericht en voelt aan als een slaapkamer, zoals deze thuis zou zijn. U kan heerlijk tot rust komen na een drukke dag in de natuur.

  De kamers zijn voorzien van alle denkbare faciliteiten. Van gratis WIFI tot een televisie met dvd speler. Elke kamer is voorzien van een eigen privé badkamer. Standaard is het uitgebreide ontbijtbuffet inbegrepen bij uw overnachting. U kan de dag goed beginnen met een stevig ontbijt. Bij het ontbijtbuffet worden lokale streekproducten gebruikt. U proeft zo echt de smaak uit de omgeving van Drimmelen.

  Ontspannen in een hotel Heere nabij Drimmelen

  De omgeving is natuurlijk al hartstikke leuk om actief aan deel te nemen. Maar het is ook fijn om bij terugkomst in een hotel in Drimmelen even te kunnen ontspannen. Geniet bijvoorbeeld van onze nieuwste attractie, het 3D diner bij Timmy’s Eethuys.

  Dit restaurant is niet voor niets een begrip in de omgeving van Drimmelen. Het menu wordt telkens afgesteld aan de seizoenen. Vanuit het hotel kan u even bijkomen in het restaurant, na een lange dag in de natuur. Geniet van een heerlijk driegangen-diner en ontdek hoe uw bord tot leven komt met 3D technieken.

  Reserveer direct!