Hotel Geertruidenberg

  Hotel GeertruidenbergHotel Geertruidenberg = Hotel Heere. Een hotel bij Geertruidenberg zorgt al snel voor een gezellig weekendje weg. Geertruidenberg is een vestingstad met een compleet eigen karakter. Breng een bezoek aan de historische markt of ga gezellig een dagje winkelen. Een aantal panden uit de stad zijn een paar eeuwen oud en komen uit 1890. Eén van de mooiste gebouwen in de stad is Fort St. Gertrudis.

  Dit monumentale pand stamt zelfs uit 1776 en was vroeger het wapenarsenaal. Een bezoek aan het fort is absoluut de moeite waard. Vanuit Geertruidenberg kan je ook een heerlijke fietstocht maken naar bijvoorbeeld de Biesbosch. De Biesbosch is het Nationale Park van Nederland en is één van de mooiste natuurgebieden in ons land. Na afloop kan je overnachten in Hotel Heere op slechts 1,3 km van Geertruidenberg.

  Geniet van een oase aan rust

  In een hotel Geertruidenberg kan je genieten van een oase aan rust. Het vestingstadje zelf heeft genoeg te bieden om er een weekend in rond te brengen. Als je geen zin hebt om in de stad te hangen, dan kan je een bezoek brengen aan de prachtige natuur. Geertruidenberg ligt aan de rand van de Biesbosch. Vanaf de jachthaven van Geertruidenberg kan je een boottocht maken over het water.

  Via de vaarwegen vanaf de vestingstad is de Biesbosch eenvoudig te bereiken. De stad heeft al eeuwenlang een relatie met het water en hier kan je tijdens je bezoek nog steeds gebruik van maken. De stad is de perfecte uitvalsbasis voor een tocht over het water. De Biesbosch is zelf als moerasgebied veel beter te ontdekken vanaf het water!

  Reserveer direct!

  Overnacht bij een hotel Geertruidenberg

  Hotel Heere ligt dichtbij Geertruidenberg. Het is mogelijk om vanaf het hotel binnen 15 minuten naar de stad te wandelen. Ga je liever op de fiets? Geen probleem, hotel Heere regelt direct een fiets voor een tocht naar de stad. Met de fiets kan je direct doorfietsen naar Drimmelen. Drimmelen is de toegangspoort van de Biesbosch en ligt op slechts 7 kilometer van het hotel vandaan.

  Als u kiest voor een overnachting in Hotel Heere, dan verblijft u in een gastvrij hotel met sfeervolle kamers. Elke kamer voelt als thuiskomen en dit is fijn als u wat langer in een hotel bij Geertruidenberg verblijft. Een overnachting is standaard met een gratis ontbijtbuffet. U kan hier iedere ochtend goed beginnen met verse broodjes, beleg en lokale lekkernijen.

  Boek een hotel bij Geertruidenberg

  Met een hotel bij Geertruidenberg heeft u de perfecte locatie te pakken voor een weekendje weg. U kan naar de Biesbosch, Geertruidenberg, de Efteling of Beekse Bergen safaripark. Wilt u de Nederlandse cultuur opsnuiven? Breng een bezoekje aan de oude klompenmakerij in Dussen of ga terug in de tijd met een bezoek aan slot Loevestein. Er is elke dag weer iets nieuws te beleven met een overnachting bij Geertruidenberg.

  De meeste bezienswaardigheden zijn eenvoudig met de auto te bereiken. Ze liggen op maximaal een half uur rijden van Hotel Heere. Wilt u graag sportief op de fiets? Hotel Heere regelt niet alleen de fietsenverhuur, maar kan eventueel ook een lunchpakket klaarmaken. U kan zo lekker de hele dag op pad, zonder dat u hoeft na te denken over de lunch. Laat u heerlijk ontzorgen door de medewerkers van hotel Heere.

  Reserveer direct!