Hotel Hank

  Hotel HankEen hotel bij Hank is natuurlijk een uitstekende plek om te beginnen aan uw safari door de Biesbosch. De plaats staat hoog aangeschreven bij liefhebbers van de natuur die even helemaal tot rust willen komen. Met een hotel bij Hank kan u iedere dag genieten van de prachtige natuur in Nationaal Park de Biesbosch.

  Hotel Heere ligt op slechts 6 km van Hank vandaan en ligt op de rand van de Biesbosch. Met de auto staat u binnen 10 minuten in de vertrekplaats voor vaartochten door de Biesbosch. Uiteraard is de plaats ook te bereiken met de fiets. Via Hotel Heere kan u eventueel een fiets huren om uw tocht naar Hank te maken.

  Maak een mooie wandeling vanaf Hank

  Een hotel bij Hank is ook meteen de perfecte uitgangspositie om mooie wandeltochten te maken. Hotel Heere ligt al in een gebied waar u prachtige wandelingen en fietstochten kan maken. Vanaf Hank kan u verschillende wandelroutes door de natuur maken. Eén van de mooiste routes is het Oostwaardpad. Bent u van plan om zo’n wandeltocht te gaan maken? Meld dit even bij de receptie van hotel Heere en wij maken direct een lunchpakket voor u klaar.

  Zo kan u heerlijk in de prachtige natuur van de omgeving Hank uw lunch nuttigen. De Oosterwaard is een avontuurlijke route van 21 km aan overhard pad door de natuur. De route staat aangegeven en is prachtig om een keer gewandeld te hebben. Vogelspotters spotten hier regelmatig roofvogels zoals de buizerd, wespendief en kiekendief. Na afloop van een lange wandeling kan u tot rust komen in hotel Heere.

  Reserveer direct!

  Sfeervol overnachten in een hotel bij Hank

  Hotel Heere ligt op slechts 6 km van Hank en is een prima alternatief voor het dorpje zelf. Dit sfeervolle hotel voelt als thuiskomen voor de meeste gasten. Elke kamer is in huiselijke sfeer ingericht en van alle gemakken voorzien. U kan bijvoorbeeld in de avond televisie kijken en er is een dvd-speler aanwezig.

  Elke kamer heeft gratis WIFI en toegang tot het ontbijtbuffet is gratis inbegrepen. U wordt zo iedere ochtend verwend met verse broodjes, beleg en streekspecialiteiten. Ervaar de Brabantse gastvrijheid tijdens een overnachting in Hotel Heere.

  Geniet van een uniek 3D diner

  Natuurlijk wilt u graag culinair genieten tijdens uw overnachting in een hotel bij Hank. Timmys Eethuys is een begrip in de omgeving van Raamsdonksveer. In dit heerlijke restaurant kan u genieten van een seizoensgebonden menukaart. Elk seizoen staan er weer nieuwe gerechten op de kaart.

  Van wild tot asperges elk seizoen varieert. Naast een seizoensgebonden menukaart kan u genieten van onze nieuwe attractie. In Timmys eethuys kan u namelijk genieten van een 3D diner. Dankzij spetterende 3D animaties komt uw bord tot leven. Een unieke ervaring voor jong en oud.

  Verblijf gastvrij in een hotel bij Hank

  Als u kiest voor Hotel Heere, dan verblijft u niet alleen in de buurt van Hank. U kan uw overnachting combineren met een dagje Efteling, Breda, Tilburg of een bezoek aan de Drunense Duinen. Elke dag kan u iets nieuws beleven in de omgeving van hotel Heere. Er gaat geen dag voorbij dat u gaat vervelen. Boek gerust voor een langere periode een hotel bij Hank.

  Reserveer direct!