Hotel in de buurt van Efteling boeken

  Hotel in de buurt van EftelingEen hotel in de buurt van Efteling is prettig als u na een lange dag in het park terugkeert. U wil gewoon overnachten op een plek waar u uzelf thuis voelt. Hotel Heere is een sfeervolle accommodatie op slechts 15 minuten rijden van de Efteling. In Hotel Heere is echt aan alles gedacht. Elke kamer is ingericht met alle faciliteiten die u nodig heeft voor een weekendje weg.

  Bij iedere overnachting is een uitgebreid ontbijtbuffet inbegrepen. U kan na een nachtje slapen in een comfortabel bed genieten van een ontbijt. Het ontbijtbuffet wordt iedere ochtend vers bereid met lokale streekproducten. U kan zo genieten van verse producten uit Brabant. Wij doen er ook alles aan om u heerlijk tot rust te laten komen na een drukke dag in de Efteling.

  Boek een familie hotel in de buurt van Efteling

  Natuurlijk gaat u niet alleen naar de Efteling. U wil er graag een weekend weg van maken met het gezin. In Hotel Heere heeft u een hotel in de buurt van Efteling waar u ook speciale familiekamers kan boeken. In een familiekamer is ruimte voor twee volwassenen en één of twee kinderen.

  U kan zo samen met het gezin een dagje naar de Efteling. Na afloop kan u even heerlijk bijkomen op de familiekamer. U hoeft dus echt niet gescheiden te slapen in hotel Heere. Dit is helemaal prettig als u met kleine kinderen een nachtje bij ons blijft slapen.

  Reserveer direct!

  Geniet van de uitgebreide faciliteiten

  In Hotel Heere is echt aan alles gedacht om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. De familiekamers zijn voorzien van twee comfortabele bedden om in te overnachten. Naast een comfortabel bed is er een televisie, dvd-speler, senseo koffiemachine, telefoon en privé badkamer.

  Voor de kinderen kan u zelfs een dvd meenemen. U kan zo samen gezellig een filmpje kijken op de kamer. Dit is natuurlijk extra fijn als u even wil bijkomen van een drukke dag in de Efteling. U hoeft zo nergens heen en u kan lekker ontspannen op de kamer.

  Geniet van de omgeving van Hotel Heere

  U heeft een fijn hotel in de buurt van Efteling geboekt. Alleen de volgende dag heeft u nog vrij om leuke activiteiten met het gezin te ondernemen. Met een hotel vlakbij Efteling verblijft u ook in de buurt van de Biesbosch. Hotel Heere ligt op slechts 10 minuten rijden van de Biesbosch. U kan hier met de auto naartoe en vervolgens met een fluisterboot het water op.

  U beleeft zo niet alleen in de Efteling een leuke dag. In de omgeving van Hotel Heere is genoeg te beleven om voor een langere tijd te verblijven. Naast de Biesbosch kan u bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de Klompenmakerij in Dussen. Dit is ook voor de kinderen een leuk cultureel uitje. U kan zo samen genieten van de omgeving rond hotel Heere.

  Boek een kamer in een hotel in de buurt van Efteling

  Hotel Heere heeft slechts elf kamers en is een kleinschalig familiehotel. Als u een hotel in de buurt van Efteling zoekt is het slim om op tijd te boeken. Via onze eigen website boekt u altijd een kamer tegen de scherpste prijs.

  Eventueel kan u bij uw overnachting meteen een bezoek brengen aan onze eigen attractie. In Timmy’s Eethuys kan u genieten van ons eigen 3D diner. Bij het 3D diner komt uw bord echt tot leven. Een leuke attractie voor jong en oud! Boek vandaag nog uw eigen kamer met een reservering voor een 3D diner in Timmy’s Eethuys.

  Reserveer direct!