Hotel Woudrichem

  Hotel WoudrichemMet een hotel in Woudrichem kan u de unieke vestingstad gaan ontdekken. Herbeleef de sfeer van de Middeleeuwen, terwijl u een wandeling maakt door het oude centrum. Het hele jaar door is er wel iets te beleven in deze oude stad. Hotel Heere ligt op slechts 19 km van Woudrichem.

  Binnen 20 minuten kan u al naar het centrum van de stad rijden. Bent u sportief en gaat u graag op de fiets? U kan een mooie fietstocht door het hart van Brabant maken en binnen een uur staat u midden in de oude vestingstad. Hotel Heere regelt uiteraard voor u de fietsen, zodat u deze niet zelf hoeft mee te nemen voor uw overnachting.

  Hotel Woudrichem – de bezienswaardigheden

  In de stad zelf is er veel te zien en te bekijken. De oude stadswallen zijn nog steeds intact en er zijn historische gebouwen te bezichtigen. Heel even waant u uzelf terug naar de Middeleeuwen. U krijgt een idee hoe het er hier uitgezien moet hebben.

  Vroeger waren er veel riviervisserijen in Woudrichem gevestigd. Dit ziet u terug op de oude gevels. Wilt u graag nog meer erover leren? Geen probleem breng een bezoek aan het visserijmuseum in de stad. U kan in de stad natuurlijk ook lekker winkelen in unieke winkels. Na afloop kan u even bijkomen in een hotel bij Woudrichem. Hotel Heere is een prima uitvalsbasis om nog meer unieke plekjes in Brabant te gaan ontdekken. Of bezoek de Vestingshoek met Woudrichem, Loevestein en Gorinchem.

  Reserveer direct!

  Boek een overnachting in een hotel bij Woudrichem

  Hotel Heere is een mooi alternatief voor uw overnachting in een hotel bij Woudrichem. Dit knusse hotel zorgt direct voor een gezellige sfeer. U kan hier overnachten in een prachtige hotelkamer met een huiselijke sfeer. Bij Hotel Heere is ook gratis parkeergelegenheid en huisdieren zijn toegestaan.

  Standaard is bij uw overnachting een heerlijk ontbijtbuffet inbegrepen. U kan de dag zo goed beginnen met een uitgebreid ontbijt. Uiteraard is het ontbijt voorzien van verse broodjes, beleg en lokale streekproducten. U kan zo heerlijk genieten van de lokale producten uit het hart van Brabant.

  Boek een 3D diner bij Timmys

  Eén van de nieuwste attracties in Hotel Heere is een 3D diner bij Timmys Eethuys. Timmys is al een begrip in de omgeving vanwege de verse producten en een wisselend seizoen menu. Maar naast het heerlijke eten is het ook mogelijk om een 3D diner te boeken.

  Dit is een uniek concept waar jong en oud veel plezier aan beleeft. Bij het 3D diner komt uw bord letterlijk tot leven, dankzij prachtige 3D animaties. Het is een unieke manier om jong en oud te laten dineren. Ga eens heerlijk een avondje ontspannen en ga luxe uit eten bij Timmys. Na afloop kan u voldaan terugwandelen naar uw sfeervolle hotelkamer.

  Activiteiten in de omgeving van een hotel bij Woudrichem

  Een hotel Woudrichem wordt nog leuker als u Hotel Heere boekt. In de buurt van hotel Heere zijn namelijk nog veel meer activiteiten te beleven. De accommodatie ligt bijvoorbeeld in een fiets vriendelijke omgeving. Via ons hotel kan u een paar fietsen huren om de mooiste routes af te leggen.

  Op slechts 7 kilometer afstand vindt u de Biesbosch. Dit Nationale Park van Nederland is de moeite waard om een keer gezien te hebben. Of ga samen met het gezin een dagje uit en breng een bezoek aan de Efteling. Binnen 15 minuten met de auto staat u al in één van de leukste pretparken in Nederland. Hotel Heere is altijd een leuke optie voor een weekendje weg in het hart van Brabant.

  Reserveer direct!