High Tea elke keer weer een verrassing. Wij noemen het liever “verwenthee”.

    Een verwenthee is bij ons nooit standaard. We zorgen elke keer weer voor een smakelijke verrassing. Een verwenthee bestaat uit een keuze uit echte thee’s met heerlijke diverse hartige en zoete hapjes. Als het even kan gezellig buiten op het terras of in de tuin en bij minder weer in het restaurant. Een verwenthee is mogelijk voor groepen van 2-20 personen op afspraak.

    Een high tea stamt uit de Victoriaanse tijd en is van oorsprong een ‘aantal lekkernijen’ in de namiddag met thee geserveerd. Vanuit Engeland is het naar Nederland overgewaaid en is het inmiddels helemaal hip en trendy om met je vriendinnen of vrienden te genieten van lekkere hapjes en de mooiste theesoorten.

    De High Tea is in Raamsdonksveer bij Restaurant Timmy’s mogelijk! Wij bieden tussen de lunch en het diner een high tea aan met verschillende mooie zoete en hartige smaken. Onze koks werken met passie en plezier aan de lekkerste hapjes. High Tea lekkernijen Wat te denken van een overheerlijke petit fours, cheescake en trio van pannacotta van witte chocolade, gemarineerd roodfruit en champagne schuim? Allemaal toppers door onze eigen patisiers vervaardigd. Ook presenteren we hartige lekkernijen zoals een Quiche van broccoli, Chocolade broodjes, Noten en puddingbroodjes en diverse sandwiches. Dit alles wordt natuurlijk geserveerd met de mooiste soorten ‘Mighty leaf tea’. De thee kunt u kiezen uit onze theekaart. Maar koffie of cappuccino kan natuurlijk ook.

    High Tea reserveren Een high tea is mogelijk vanaf 2 personen van maandag tot en met zondag tussen 12.00 en 17.00 en uitsluitend op reservering.

    Voor 18,50 per persoon inclusief onbeperkt thee, serveren wij deze Engelse specialiteit gedurende 2 uur. Voor reserveringen en mogelijkheden zijn wij bereikbaar op: (0162) 512570 of info@timmys.nl