Wie dol is op een gezellige borrel met lekkere hapjes is aan het eind van de middag (vanaf 14.00 uur) of begin van de avond (tot 19.00 uur) van harte welkom bij Hotel – Restaurant Timmy’s in Raamsdonksveer.

    Tijdens de High Wine worden gasten ontvangen met een glas Prosecco of non-alcoholisch aperitief en een amuse. Eenmaal aan tafel presenteert Timmy’s diverse rode, rosé en witte wijnen, waaruit de gast een keuze mag maken. Vervolgens arriveren de hapjes. Het is altijd weer een verrassing wat op tafel verschijnt. Bijvoorbeeld een plankje met zuurdesembrood, tapenade, olijfolie, fleur de sel of nootjes. En later ook nog een etagère vol warme en koude minigerechtjes. De kok bedenkt telkens opnieuw lekkere hapjes, zoals blini’s met gerookte zalm, crostini’s carpaccio, rolletjes tonijn met rettich, kleine charcuterie (fijne vleeswaren), kaas, bitterballetjes… of weer iets anders!

    De High Wine biedt een hoop gezelligheid voor uiteenlopende momenten: een verjaardag, vrijgezellenfeest, als afsluiter van een dagje met vrienden of als lekker begin van het weekend.

    Reserveren

    De High Wine is te reserveren voor €29,50 (met drie glazen wijn, bier of frisdrank) of €34,50 (met vier glazen wijn, bier of frisdrank) per persoon en duurt 2 uur.

    Reserveer minimaal één dag van tevoren per telefoon of per e-mail, 0162-512570 of info@timmys.nl