Personeelsfeest

  Het Hilarisch doordraai diner

  Geniet, lach, zing, en dans mee in tijdens het hilarische doordraai Diner Party in Raamsdonksveer ! Even ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Op een gezellige manier samen met familie, vrienden en/of collega’s een avond genieten van lekker eten en drinken én natuurlijk van entertainment van de onderste plank !

  L a c h e n , g i e r e n , s m u l l e n ! ! !

  Na 10 jaar volle zalen uiteenlopend van 4 tot 12.000 personen vond Huibke van Turnhout het eens tijd worden voor een closer momen met zijn gasten. Daarom vond hij de ultieme plek het pitoreske restaurant Timmy’s Eethuys te Raamsdonksveer. Waar u uitgebreid wordt ontvangen door Huibke met zijn assistent homo Harry. Tussen het 3-gangen diner wordt u voorzien van een flinke dosis humor.

  Huibke heeft zijn sporen verdient met entertainment en al vele zalen plat gespeeld, uiteenlopend van ADHD tot een ingetogen en gevoelige snaar. U zal deze avond nooit meer vergeten, een supersnelle aaneenschakeling van emotie, humor, interactie en entertainment.

  Heerlijk eten, drinken en lekker lachen zijn nog altijd de beste ingrediënten voor een plezierige avond uit. Wij bieden het u rijkelijk. En of u nou met de hele familie, vrienden, met de zaak of met zijn tweeën komt: iedereen past bij ons. Bij Timmy’s vindt u alles over uw compleet verzorgd avondje uit. Voor de prijs hoeft u het niet te laten: € 48,50 p.p. inclusief entertainment, 3-gangen diner en onbeperkt drank (Koffie, Thee, Bier, Wijn, binnenlands gedistilleerd en Frisdranken).

  Het doordraai diner is hilarisch, uniek en uitermate geschikt als gezellig avondje uit, voor het vieren van een speciale gelegenheid of als personeelsfeest, vrijgezellenfeest in Brabant. Vanaf 50 tot en met 60 personen kunt u besloten, samen met uw collega’s, familie, vrienden of vereniging een fantastische avond bij ons beleven.

  De aanvang is om 19.30 uur. Sluiting is om 00.00 uur.

  Kom je met z’n tweeën, vieren of met tientallen mensen tegelijk ? 1 x per jaar kunt u in elke groepsgrootte aanschuiven bij het Hilarische doordraai diner. Humor gegarandeerd bij Hotel-Restaurant Timmy’s. Houdt de datum voor het aanschuiffeest in de gaten op www.timmys.nl

  Uniek, verrassend, maar vooral gezellig. Dit themafeest is compleet en volledig verzorgd.

  Reserveren kan telefonisch op telefoonnummer: 0162-512570.

  Boek nu bij:

  Hotel-Restaurant Timmy’s
  Prins Bernhardstraat 6
  Raamsdonksveer
  Tel: 0162-512570

  www.timmys.nl