Vrolijke kralen

  Vrolijke kralen
  Elk jaar een leuk kinderfeestje bedenken blijft een lastige zaak. En wat is er nou heerlijker dan niet alles zelf hoeven te regelen! Bij ons kun je terecht voor de leukste kinderworkshops met of zonder thema.

  Wat gaan we doen: na een korte uitleg gaan de kinderen aan de slag. Hoe ouder ze zijn hoe meer ze zelf gaan doen. Er wordt gewerkt met ijzerdraad en knijpkralen en vele soorten leuke (kinder) kralen om uit te kiezen.
  Er kunnen verschillende sleutelhangers gemaakt worden afhankelijk van de leeftijd en de fantasie van het kind. Er zijn voorbeelden aanwezig. Ook jongens vinden het heel leuk. Zij krijgen wat stoer materiaal zoals moertjes.
  De gelukshanger is niet per se een sleutelhanger, met een clip die je meekrijgt kun je hem ook als broekhanger gebruiken of aan je (sport)tas hanger. Je kan ook kiezen voor een koortje in plaats van de clip, dan komt de hanger met het koortje om je nek te hangen en is het een ketting.
  De workshop duurt tussen anderhalf en twee uur. Kinderen die klaar zijn mogen een kleurplaat maken. Aan het eind doen we de fotosessie en komen je foto’s op de site.

  Er is plaats voor 12 kinderen per kinderfeestje.
  Een volijke kralen feestje is mogelijk voor kinderen vanaf 6 jaar.
  Onbeperkt Ranja, zakje chips en op het einde Frietjes met een frikandel of kroket, mayonaise en appelmoes.
  Een feestje duurt 2,5 uur.
  Kosten per kind zijn: € 17,50 incl. materiaal.
  Uit te breiden met een verjaardagstaart met naam: € 12,50 (6-8 pers.)