Scooter je Gek

  Programma
  – Koffie met gebak
  – Korte wandeling naar Geertruidenberg
  – Scooter sightseeing
  – Brabantse “Boeren” Lunch
  – Scooter Challenge
  – 3-gangen Diner

  Ontvangst bij Timmy’s Eethuys te Raamsdonksveer met koffie of thee en gebak. Na een korte wandeling naar Geertruidenberg wat sightseeing op de scooter nemen we eerst een pitstop: De Brabantse “Boeren” lunch, daarna zal u het moeten opnemen tegen andere coureurs voor een heuse GPS speurtocht door de vestingstad Geertruidenberg.

  Tijdens de speurtocht zit u op de elektrisch aangedreven scooter en zal u moeten speuren per GPS. Soms zal u even moeten stilstaan om uw route te bepalen, want haastige spoed is zelden goed.
  Eenmaal het GPS punt gevonden zult u een opdracht moeten uitvoeren. Deze opdrachten zijn simpel en ludiek. De lach speieren zullen zeker een work-out krijgen. Het team dat de meeste opdrachten goed heeft uitgevoerd, scoort de meeste punten en zal de winnaar zijn van deze geweldige Grand-Prix

  De scooters rijden niet harder dan 25 km per uur en hierdoor heeft u geen helm nodig. Wat u wel nodig heeft is een brommercertificaat of een rijbewijs. 2 Personen op een scooter.

  Vertrek naar Hotel – Restaurant Timmy’s Eethuys te Raamsdonksveer waar u warm ontvangen wordt, u kan na het borrelen gaan genieten van een heerlijk 3 gangen diner in een pitoreske hotel-restaurant te beginnen met stokbrood met roomboter, tapenade en kruidenboter.

  Dit Scooter je gek – arrangement boekt U voor:
  € 82,50 PP (incl. diner)

  (Dit arrangement is excl. Dranken bij Timmy’s Eethuys en
  de gerechten van het 3 gangen diner zijn nader te bepalen)

  Het hele jaar mogelijk en is te boeken voor
  minimaal 15 pers. tot maximaal 40 pers.

  Het is tevens mogelijk om hier een overnachting bij te boeken:
  Hotel Heere ***