Veel gestelde vragen

  Hoe kan ik contact opnemen met Hotel Heere?
  Je kunt ons bereiken via info@hotelheere.nl of telefonisch: 0162 – 51 02 46

  Kan ik een optie plaatsen op kamers?
  Nee, het is helaas niet mogelijk om een optie te plaatsen, u kunt alleen reserveren of hier kijken of er nog een hotelkamer beschikbaar is.

  Wat zijn de incheck en uitchecktijden?
  Je kunt inchecken van: 15.00 – 22.00 uur, een early check-in is ook mogelijk vanaf 11.30 uur, maar of dan de kamer al schoon is kunnen we niet garanderen, maar u kunt wel uw bagage op de kamer zetten. U kunt normaal uitchecken tot 11.30 uur, een late uitcheck bijvoorbeeld voor een ”Lazy Sunday” is uiterlijk tot 16.00 uur mogelijk, de geringe kosten zijn: € 25,00 extra. Indien u een late-uitcheck wenst kunt u contact opnemen met de receptie.

  Staan er op alle kamers 2-persoonsbedden?
  Nee, er zijn kamers met 1 groot twee persoons bed, maar ook kamers met twin bedden, twee 1 persoons bedden. Wilt u een special verzoek  hebben, laat het ons weten via: info@hotelheere.nl

  Wat voor ontbijt heeft Hotel Heere?
  Een gezond ontbijt is een must om vol energie aan je dag te beginnen. Aan verantwoord eten geen gebrek bij het ontbijt in Brasserie De Schuur. Het is een uitgebreid buffet met verse broodjes, croissants, ontbijtgranen, yoghurt, diverse vleeswaren en kazen, diverse koffiesoorten, thee, warme chocomel en verse Jus d’orange.

  Hoe laat kunnen we ontbijt?
  Het ontbijt wordt in buffetvorm gereserveerd in Brasserie De Schuur van: ma t/m vrij 6.00-10.00 uur & za t/m zo 7.30-10.30 uur.
  Wilt u vroeger vertrekken is er de mogelijkheid om een ontbijtpakket aan te vragen. Dit kunt u aangeven op de receptie tijdens het inchecken.

  Kan je bij Hotel Heere parkeren?
  Als hotelgast van Hotel Heere kunt u gebruik maken van de parkeerplaats achter het hotel. Is de parkeerplaats vol, kunt u gewoon op straat in een vak parkeren en dit wordt u allemaal als gratis service aangeboden. Wanneer u een elektrische auto heeft, kunt u bij Hotel Heere uw auto opladen bij de 2 beschikbare laadpunten op het parkeerterrein aan de achterzijde. Na 22.00 uur sluit de poort automatisch, dan is het alleen mogelijk om eraf te rijden.

  Hoe kan ik ’s nachts binnenkomen na een feestje of zo iets degelijks?
  Nadat u ingecheckt heeft, krijgt u 2 sleutels: 1 is voor uw hotelkamerdeur en de andere is voor de buitendeur. Het is altijd mogelijk met die sleutel het pand na sluitingstijd of  ’s nachts te betreden.

  Kan ik mijn elektrische auto of fiets opladen?
  Uiteraard kunt u 1 van de 2 oplaadpunten voor uw elektrische auto gebruikmaken als u in Hotel Heere overnacht. In dat geval zorgen de laadpalen er in de nachtelijke uren voor dat de accu van uw voertuig weer volledig wordt opgeladen, zodat u bij het aanbreken van de nieuwe dag de volle capaciteit weer kunt benutten. Fietsen kunnen opgeladen worden in de afsluitbare fietsenstalling.

  Mag ik roken in het hotel?
  Net als in de rest van Nederland is roken niet toegestaan in openbare ruimtes. Daarom is het gehele hotel rookvrij, maar je mag natuurlijk altijd buiten of op het terras roken.

  Kan ik onze fietsen veilig stallen en opladen?
  Uw fietsen kunt u droog parkeren in onze afsluitbare fietsenstalling, deze is de hele dag geopend, maar na 22.00 uur op slot en er zijn genoeg aansluitingen waar u ze eventueel kunt opladen.

  Kan ik bij Hotel Heere fietsen huren?
  Fietsen kunt u bij de receptie huren, Gewone fiets: €17,50, Elektrische fiets: €30,00 We vragen u wel om tenminste 1 dag van te voren de fietsen te reserveren, zodat ze meteen na het ontbijt voor u klaar staan om te vertrekken.

  Zijn er fiets- en wandelroutes beschikbaar?
  We hebben 4 speciale fietsroutes voor u op onze site staan die u kunt uitprinten, deze zijn ook bij de receptiebalie verkrijgbaar. De fietsroutes bestaan uit: Hotel Heere route (45km), Biesbosch route (60 km), Loonse- en Drunense duinen route (65 km) en de Zuiderlijke waterlinie (62 km).  Wandelroutes kunt u hier zelf plannen

  Welke eet- en drinkgelegenheden heeft Hotel Heere?
  Restaurant Timmy’s is iedere dag geopend vanaf 17.00 – 22.00 uur, voor de menukaart klik hier of klik hier om een reservering te maken &
  Brasserie De Schuur met gezellig terras is geopend voor: koffie met gebak, lunch, borrelen & diner vanaf 9.00 – 22.00 uur, klik hier voor de menukaart of klik hier voor een reservering te maken.

  Wat zijn de annuleringsvoorwaarden bij Hotel Heere?
  Het is tot 1 dag voor aankomst mogelijk om kosteloos te annuleren, daarna betaald u het gehele verblijf. Dit geldt overigens niet voor groepsreserveringen. Heeft u bij een derde partij gereserveerd, bijvoorbeeld Booking.com is niet mogelijk om direct bij Hotel Heere te annuleren, u heeft op die website geboekt en u moet dan ook contact op nemen met in dit geval Booking.com om uw reservering te annuleren of te wijzigen.

  Zijn er liften aanwezig in Hotel Heere?
  Nee, er zijn geen liften in de gebouwen aanwezig.

  Heeft u airco op alle kamers in Hotel Heere?
  Nee, niet alle kamers zijn uitgerust met airconditioning. Een paar kamers hebben wel airco en dit kost 12,50 euro per nacht extra. Wilt u dit graag? Vermeld dit bij uw boeking of neem contact op met de receptie of er nog beschikbaarheid is.

  Kan ik met mijn eigen abonnement inloggen op Netflix of Disney+ op de tv in de hotelkamer?
  Ja, dit is mogelijk, maar dit kan enkel en alleen op de Comfortkamers, Budget familiekamer, Junior suite & Jacuzzi kamers.

  Wat is de leeftijdsgrens om in te checken?
  Je moet minimaal 18 jaar zijn om te overnachten, tijdens inchecken wordt hierop gecontroleerd. Minderjarige gasten zijn alleen welkom onder begeleiding van een ouder of voogd.

  Kan ik glutenvrij en lactose vrij eten?
  Het leuke van in een hotel slapen, is dat het echt een verwenuitje is. Het ontbijt is zeer zeker deel van het plezier. Glutenvrij bestellen kan op ieder moment van de dag. Zo begin je je dag al goed door een glutenvrij ontbijt te bestellen, met lekker brood, croissants en zelfs smakelijke zoetigheden. Ook voor het avondeten heb je voldoende opties, bespreek het met onze bediening, die zijn hiermee zeer bekend.

  Mag ik mijn huisdier meenemen naar Hotel Heere?
  Het is geen probleem om uw hond mee te brengen, ook hij is van harte welkom, ook in het restaurant indien de andere gasten er geen hinder van ondervinden. We hebben liever niet dat uw huisdier voor een langere periode alleen op de kamer is, er zijn wel extra kosten voor schoonmaak aan verbonden.

  Ik wil graag een taxi bestellen vanaf Hotel Heere?
  Een taxi kunt u reserveren bij: Taxi Berm: 0162-403714 of Taxi Izzy: 06-83505238